Hovås Optik

SOLGLASÖGON

Anne et Valentin glasögon är unika och är resultatet av en mild mix mellan geometri, färger och material. Anne & Valentin använder former och material för att skapa de mest originella bågarna på marknaden. Duon tvekar inte att vara kreativa och förnyar sig ständigt.

Garrett Leight är optiker och son till grundaren av Oliver Peoples, Larry Leight. Garrett har skapat en avslappnad Kalifornisk retrostil i modern tappning där han inspirerats av västkustens ljus och livsstil med sköna jordnära kulörer.

Med Maui Jims patenterade PolarizedPlus2®-teknologi, tas 99,9 % av allt blänk bort och skapar en färgåtergivning som inte går att mäta med något annat solglas på marknaden. Du kan även få dem slipade med din styrka i både progressiva och enkelslipade glas.

År 1986 lanserades Oliver Peoples och blev snabbt ett omtyckt varumärke i Hollywood. Bågarna kännetecknas av subtila detaljer, retro estetik och material av hög kvalitet. Bågarna bärs av bland annat Brad Pitt, Angelina Jolie och Tom Cruise.

1972 startades Randolph Engineering i just staden Randolph på USA:s östkust. De två polska emigranterna Jan och Stanley hade då och har fortfarande samma ledord; Kvalitén är viktigast! Deras högkvalitativa produkter med livstidsgaranti på alla lödningar gjorde senare att de vann avtal till amerikanska flygvapnet. Bärs av bland annat Tom Cruise i klassikern Top Gun.