Hovås Optik

OM OSS

Vi finns till för dig som vill känna dig unik!

Om Hovås Optik

Det finns inte många fristående optiker kvar. Fler och fler blir uppköpta av de stora kedjorna. Det gör att det blir mindre och mindre att välja på. Överallt finns samma saker. Passar det verkligen för alla? Vi tror inte det.

Vi är en fristående optiker med stor passion för glasögon, där vi noga valt ut ett sortiment som står för kvalité och karaktär. Vi har varumärken som du inte finner hos de stora kedjorna. Vårt mål är att ha det coolaste sortimentet i Sverige. Vi finns till för dig som vill känna dig unik med dina glasögon och där vi lägger stor tid för utprovning, både i synundersökningsrummet och med hjälp av val av bågar. Givetvis tillhandahåller vi även kontaktlinser till konkurrenskraftiga priser.

Hovas-Optik-Om Oss-Group Image

Vi som jobbar på Hovås Optik

Mattias Ljungqvist

Mattias Ljungqvist har jobbat i branschen sedan 1989. På fritiden jobbar han hårt för att få ner sitt handicap i Golf.

Spelar han inte golf står han gärna i köket och lagar gourmeträtter. Elgitarren åker gärna fram på helgerna för att dra några riff. Duktig på torra ögon

Daniel Holst

Daniel Holst har jobbat i branschen sedan 1986. Har tidigare drivit Kungs Optik. Precis som Mattias kämpar han på golfbanan med sitt handicap.

Håller han inte i golfklubban så ses han ofta med ett flugspö i handen då han älskar fiske.

Annika Bernhardsson

Annika Bernhardsson har varit i branschen sedan 2007 som optikerassistent. Annika är galen i mode och fashion. Är ofta ute på promenader med kameran runt halsen. Är hon inte i skogen ser man henne ofta ute på havet. Familjen betyder mycket för Annika. Hjälper alltid kunderna till bästa val av glasögon.

Helen Cederdahl

Helen har varit i branschen sedan 1988, då hon arbetade i sin fars optikbutik i Göteborg, med andra ord optikeryrket finns i blodet.
Hon har gått utbildningen till optiker och optikergesäll i Borensberg. Därefter har hon fortsatt med kontaktlinsutbildningen på högskolan i Stockholm.
På hennes fritid tillbringar hon sköna sommardagar på havet och på vintern är det utförsåkning som gäller.